Kategorier
Uncategorized

Åk på fotbollsresa!

Funderar du på att åka på en fotbollsresa? Vet du hur bra, roligt, spännande och hur rik du kommer att känna dig på en fotbollsresa? Låt oss visa hur rik på nya upplevelser du kommer att känna när du väl kommer hem igen. Du som gillar fotboll och gillar matcher, gillar nya upplevelser och gillar gemenskap, kommer att stormtrivas på en fotbollsresa.

På liknande sätt som när man bestämmer sig för att åka på en charterresa med hotell, flygresa och sightseeing, så kan vi ta hand om allt åt dig. Det enda du behöver tänka på är att vara på plats på stadion när avspark ska ske. Det är det enda du behöver tänka på. Är inte det bra?

Vi tar hand om din fotbollsresa

Vi tar hand om planeringen, vilket flyg du ska ta, var du ska bo och kommer med förslag på var du kan äta och dricka. När det sedan är dags för matchen, är det bara för dig att bänka dig på bästa platsen så att du kan njuta av matchen. Se när spelarna kämpar för sitt lag, sitt land och för att få bollen precis dit den ska.

Och du som sitter på fotbollsläktaren har bara att njuta av att se kampen fortsätta på planen, följa spelarnas kamp för att alla år av träning, peppning coachning ska bära frukt i form av mål i motståndarens nät.

Ni blir en enda hejarklack

Och omkring dig på läktaren kommer alla som hejar på ditt lag att smälta in i en gemensam hejarklack. Du är inte bara du längre, utan du smälter in i mängden, tillsammans blir ni en röst och en vilja, att se ert lag göra mål.

När du sedan åker hem igen så har du med dig fina minnen, rikare på upplevelser och du kommer att komma hem piggare, mer uppsluppen och beredd att möta vardagen på bättre sätt. Det är detta som vi på LA Travel lever för; att du ska få ännu fler upplevelser av mästerlig fotbollsmatch utomlands.